PoomAt
ورود
PoomAt · حقوقی

حساب PoomAt خود را حذف کنید

حساب PoomAt Client یا PoomAt Helper را در برنامه حذف کنید، یا بدون ورود درخواست حذف بدهید.

آخرین به‌روزرسانی: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵
یک فرایند · هر دو برنامه

برای PoomAt Client وPoomAt Helper

این راهنما حساب‌های مورد استفاده در PoomAt Client وPoomAt Helper را پوشش می‌دهد. اگر حساب شما هر دو نقش را دارد، یک درخواست حذف کل حساب PoomAt را پوشش می‌دهد.

PoomAt ClientPoomAt Helper

سریع‌ترین گزینه

حساب خود را در برنامه حذف کنید

اگر می‌توانید وارد شوید، از گزینه سلف‌سرویس استفاده کنید. برنامه پیش از تأیید درخواست دائمی، پیامدهای حذف را نشان می‌دهد.

  1. 1وارد PoomAt Client یا PoomAt Helper شوید.
  2. 2پروفایل را باز کنید.
  3. 3حذف حساب را انتخاب کنید. در PoomAt Client روی Android، ابتدا برگه امنیت و سپس امنیت و حساب را باز کنید؛ در PoomAt Helper، به بخش حذف حساب بروید.
  4. 4پیامدها را مرور و درخواست حذف دائمی را تأیید کنید.

نمی‌توانید وارد شوید؟ با ایمیل درخواست حذف بدهید

از نشانی ایمیل ثبت‌شده در حساب PoomAt خود برای ما ایمیل بفرستید. پشتیبانی پیش از پردازش درخواست، مالکیت حساب را بررسی می‌کند و ممکن است بخواهد از طریق ایمیل ثبت‌شده تأیید کنید یا اطلاعات محدود و مختص حساب ارائه دهید.

ارسال ایمیل درخواست حذف حساب

درخواست را به این نشانی بفرستید support@poomat.com

این جزئیات را بنویسید

  • نشانی ایمیل ثبت‌شده در حساب شما.
  • اینکه از PoomAt Client، ‏PoomAt Helper یا هر دو استفاده می‌کنید.
  • در قسمت موضوع، دقیقاً «Account deletion request» را بنویسید.
از حساب خود محافظت کنید: هرگز گذرواژه، شماره کامل کارت پرداخت، شماره شناسایی دولتی یا مدرک هویتی را با ایمیل عادی نفرستید. اگر اطلاعات بیشتری لازم باشد، پشتیبانی مرحله امن احراز هویت را توضیح می‌دهد.

چه چیزهایی حذف می‌شوند و چه چیزهایی ممکن است نگهداری شوند

PoomAt اطلاعات را فقط تا حد الزام قانونی یا نیاز معقول نگه می‌دارد. دسترسی به سوابق نگهداری‌شده محدود است و پس از پایان هدف و دوره نگهداری مربوط، حذف یا ناشناس‌سازی می‌شوند.

مواردی که در پی درخواست حذف یا غیرفعال می‌شوند

  • حساب شما فوراً غیرفعال و همه نشست‌های فعال بسته می‌شوند.
  • اطلاعات پروفایل و ورود مستقیم حذف می‌شوند و در صورت وجود، مجوز ذخیره‌شده «ورود با Apple» لغو می‌شود.
  • دسترسی عمومی به پروفایل شما و هرگونه دسترسی آینده به PoomAt Client وPoomAt Helper حذف می‌شود.
  • بخش‌های حساس محتوای مصاحبه PoomAt Helper فوراً پوشانده می‌شوند و حذف مدارک ایمنی مرتبط برای حداکثر 30 روز آینده زمان‌بندی می‌شود.

فقط در صورت الزام نگهداری می‌شود

  • سوابق محدود تراکنش، پرداخت، مالیات و حسابداری که قانون نگهداری آن‌ها را الزامی می‌کند.
  • سوابق لازم برای تکمیل رزرو فعال، موضوع پشتیبانی، برگشت وجه یا اختلاف.
  • سوابق محدود پیشگیری از تقلب و ایمنی، یا اطلاعات مشمول دستور حفظ قانونی یا تحقیق.

زمان‌بندی و استثناهای مهم

هدف ما پاسخ‌گویی به درخواست‌های حذف تأییدشده ظرف 30 روز است. هنگام پردازش حذف، دسترسی به حساب فوراً غیرفعال می‌شود و حذف مدارک مصاحبه PoomAt Helper ظرف 30 روز زمان‌بندی می‌شود، مگر اینکه استثنایی اعمال شود.

تراکنش یا پرداخت فعال، موضوع پشتیبانی، اختلاف، تحقیق درباره تقلب، بررسی ایمنی، دستور حفظ قانونی یا قانون قابل اجرا ممکن است حذف نهایی سوابق مربوط را به تأخیر بیندازد. فقط سوابق لازم برای آن هدف را نگه می‌داریم و با پایان الزام، آن‌ها را حذف یا ناشناس‌سازی می‌کنیم.